El passeig batega

Del 15 al 18 de setembre
Del 22 al 25 de setembre

COM BATEGAR?

A PEU


Gaudeix de tota l’amplitud del front marítim per caminar, passejar en família, practicar esport o participar en les diverses activitats programades sense preocupar-te pel trànsit de vehicles.

EN BICICLETA

Pots arribar fins a primera línia de mar i circular, amb precaució, per tota la façana marítima aprofitant aquest mitjà de transport sostenible tan adient per a un municipi com el nostre.

ACTIVITATS

Volem que bateguis amb el passeig; per això durant tot el cap de setmana trobaràs diferents activitats musicals i lúdiques per dur a terme amb la família.

Consulta les activitats -->

COM
ARRIBAR?

En transport públic, el bus urbà mantindrà el seu servei habitual per arribar a les parades de sa Caleta, Museu del Mar i Ajuntament.

Els taxis en servei actiu també podran accedir per encotxar i desencotxar al passeig marítim, però no per a travessar-lo circulant.

En moto caldrà accedir i sortir a través de la rambla de Romà Barnés, on es mantindran les nombroses places d’estacionament per a moto, el passeig de Verdaguer, el carrer de Joan Durall i l’avinguda de Joan Llaverias, per arribar a l’avinguda de Pau Casals.

En cotxe, podran accedir als seus aparcaments a través del passeig circulant amb molta precaució totes les persones amb guals al passeig d’Agustí i Font.

Els vehicles autoritzats podran continuar accedint a l’illa de vianants a través de la rambla de Romà Barnés, però hauran d’abandonar-la a través del passeig de Verdaguer, el carrer de Joan Durall i l’avinguda de Joan Llaverias fins a l’avinguda de Pau Casals.

El punt de càrrega romandrà deshabilitat en aquest període.

Les tasques de càrrega i descàrrega de la distribució urbana  de mercaderies en aquesta zona es faran de 7 a 12 h al passeig de Verdaguer. També s’habilitarà un espai a l’entrada pel passeig de Camprodon i Arrieta per a aquestes tasques en l’horari habitual del passeig, de 8 i 13 h.

Els busos discrecionals hauran de fer ús de les parades situades a l’avinguda de Just Marlés i a l’avinguda de Pau Casals. No podran circular pel front marítim.

APARCAMENTS

aparcament dissuasiu

Et recomanem fer ús dels aparcaments municipals que envolten el nucli antic, com són el de l’avinguda de la Vila de Tossa (barri dels Pescadors), el de la plaça de Pere Torrent i el de sa Caleta, així com de les zones d’estacionament dissuasiu situades a l’avinguda de les Alegries (amb connexió de bus) i a Can Lloranes (gratuït des del 12/09).

S’habilitaran la majoria de les travesseres del passeig marítim per a l’aparcament de motos, com a alternativa a l’aparcament principal del passeig d’Agustí i Font.